Agenda

RedFoxBlue organiseert regelmatig kennissessies en is ook vaak aanwezig op evenementen. Zie onderstaand een aantal mogelijkheden om ons te treffen. Interesse in één van onze sessies, schrijf u dan uiteraard direct in!

 

 

24 mei 2017: Workshop - Welke verandermanagement aanpak leidt echt tot succes?

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat in de praktijk 70% of meer van alle verandertrajecten mislukken. Verandertrajecten worden in de praktijk onderschat. Managers denken door een technische oplossing te implementeren, een training te houden, een proces of procedure aan te passen de verandering te bewerkstelligen en daarmee het business- of organisatie probleem op te lossen. De praktijk blijkt veel weerbarstiger en vaak blijkt dat de verandering niet duurzaam is. Eén van de oorzaken is dat verandertrajecten in de praktijk slecht gemanaged worden en er weinig aandacht wordt geschonken aan zaken als leiderschapsstijlen, weerstand van de medewerkers en stakeholdermanagement. De cruciale vraag is dan ook ‘Welke verandermanagementaanpak leidt tot écht succes?’ In deze workshop gaan we voor u in op de volgende zaken:

  • Wat zijn redenen dat verandertrajecten mislukken?
  • Wat houdt het begrip veranderen in?
  • Wat zijn bij nadere beschouwing succesfactoren?(met als onderdelen: planmatige aanpak van een verandertraject, leiderschapsstijlen, psychologie van medewerker en communicatie)
  • Behandeling in de workshop van uw eigen case

Doelgroep: Managers en directeuren.

Datum: dinsdag 24 mei 2017

Tijd: om 14.30 Inloop, 15:00 Start

Locatie: RedFoxBlue – Hoofddorp – Planetenweg 5

Meld je gratis aan en stuur een mail naar cano.koc@redfoxblue.nl of bel voor meer informatie naar Cano Koc (06-12531555).