Ontbijtsessie: “drijfveren als basis voor effectieve teams”

Tijd: donderdag 25 oktober, van 08:00 tot 10:00 uur ( inloop 7.45 uur)

Locatie: House of Watt, James Wattstraat 73 1097 DL Amsterdam

Investering: 79,= exclusief btw inclusief MMI rapport

Event beschrijving:

Samenwerken begint bij elkaar goed begrijpen. Elkaar goed begrijpen is belangrijk om elkaars talenten, kennis en kunde op de juiste manier in te kunnen zetten. Dat gaat beter wanneer je elkaars drijfveren kent. Inzicht hebben in elkaars drijfveren en dit kunnen vertalen naar bij die drijfveren passende communicatie, leidt tot betere samenwerking en dus betere teamprestaties.

Ieder mens is uniek en heeft een uniek drijfverenprofiel. Het drijfverenprofiel dat wij gebruiken is gebaseerd op het model dat de Amerikaanse psycholoog dr. Clarence Graves na ruim 20 jaar onderzoek heeft geformuleerd. De 7 kleuren waaruit een drijfverenprofiel is opgebouwd, geven inzicht in hoe je in het leven staat; vanuit welke ‘taal’ je spreekt en dus ook welke je het best verstaat. Als je weet hoe jouw denklijn en jouw reactieprofiel er uitzien, dan kun je deze beter managen. Als je ook nog eens weet welke reactie jouw ‘taal’ oproept bij de ander (en vice versa), dan leer je elkaar aan te spreken in zijn of haar ‘taal’, waardoor je effectiever en plezieriger samenwerkt. De reis start bij inzicht in jezelf. En dan bij inzicht in de ander.

In deze sessie maak je kennis met jezelf en ontdek je hoe je drijfveren verweven zijn in al je activiteiten en hoe je met deze nieuwe inzichten effectiever kunt zijn in de aansturing van je team.  Je ontvangt een uitgebreide rapportage van je eigen profiel met concrete aanwijzingen om zelf effectiever en efficiënter te communiceren en aan te sturen.

Voor wie is dit event: voor iedere leidinggevende die zichzelf en zijn collega’s of team beter wil begrijpen en aansturen (sales-, logistiek-, productie-, hrm-, financemanager)

Sprekers op dit event:  Adka van Osnabrugge & Maurice Neufeglise

Bijzonderheden: ontbijtsessies, dus thuis niet ontbijten

Nu inschrijven voor deze inspirerende sessie:

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met maurice.neufeglise@redfoxblue.nl of 06-22974924. Na inschrijving ontvangt u een uitnodiging met een link om de vragenlijst te beantwoorden waar vanuit het drijfverenrapport wordt gegenereerd.