Agenda

Bij RedFoxBlue vinden we het belangrijk om kennis met elkaar te delen. Niet enkel intern, maar ook met anderen. Naast dat we vaak aanwezig zijn op evenementen organiseren we ook regelmatig informele kennisdeelsessies over uiteenlopende onderwerpen die betrekking hebben op marketing en sales. Hieronder zie je een aantal mogelijkheden om ons te treffen.

Let op: om de exclusiviteit te waarborgen zijn voor onze kennisdeelsessies slechts beperkte plaatsen beschikbaar. Voorkom teleurstelling en meld je op tijd aan.

Agenda

5 april - Sales bite "Succesvol Key Accountmanagement"


Tijd: Donderdag 5 april, aanvang 1500 uur, einde 1730 uur

Locatie: Planetenweg 5 te Hoofddorp

Investering: geen

Event beschrijving:

Voor wie is dit event:

Sprekers op dit event:

 

Inschrijven voor deze bijeenkomst:

 

20 juni - Sales bite "Welke verandermanagementaanpak leidt tot echt succes"


Tijd: Donderdag 5 april, aanvang 1500 uur, einde 1730 uur

Locatie: Planetenweg 5 te Hoofddorp

Investering: geen

Event beschrijving: Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat in de praktijk 70% of meer van alle verandertrajecten mislukken. Verandertrajecten worden in de praktijk onderschat. Managers denken door een technische oplossing te implementeren, een training te houden, een proces of procedure aan te passen de verandering te bewerkstelligen en daarmee het business- of organisatie probleem op te lossen. De praktijk blijkt veel weerbarstiger en vaak blijkt dat de verandering niet duurzaam is. Eén van de oorzaken is dat verandertrajecten in de praktijk slecht gemanaged worden en er weinig aandacht wordt geschonken aan zaken als leiderschapsstijlen, weerstand van de medewerkers en stakeholdermanagement. De cruciale vraag is dan ook ‘Welke verandermanagementaanpak leidt tot écht succes?’ In deze workshop gaan we voor u in op de volgende zaken:

  • Wat zijn redenen dat verandertrajecten mislukken?
  • Wat houdt het begrip veranderen in?
  • Wat zijn bij nadere beschouwing succesfactoren voor een verandertraject?
  • Behandeling in de workshop van uw eigen case

Voor wie is dit event: Managers en directeuren

Sprekers op dit event: Bas van Rossem en Cano Koc

Inschrijven voor deze bijeenkomst: