Trainingen

Vergroot je commerciƫle slagkracht

Bij sales draait alles om resultaten. Als verkoper ben je elke dag opnieuw bezig je te richten op bestaande klanten. Daarnaast dienen er ook nieuwe klanten binnengehaald te worden. Je zult je aandacht goed moeten verdelen. Maar hoe pak je dit aan? En hoe zorg je ervoor dat je het maximale rendement realiseert?

Wij helpen je hier graag bij op weg. Ons team bestaat uit enthousiaste en betrokken professionals met veel affiniteit voor hun vak en jarenlange ervaring. We delen onze kennis graag om professionals zoals jou hogerop te helpen.

Bekijk hieronder ons trainingsaanbod.

Overzicht

Lean Six Sigma Green Belt


Kan Lean Six Sigma mij echt helpen om het salesproces te verbeteren? Het antwoord is ja! De opleiding Lean Six Sigma Green Belt in Sales wordt georganiseerd door RedFoxBlue, dé specialist op het gebied van salesoptimalisatie, en Symbol, dé specialist op het gebied van Lean Six Sigma. Je krijgt inzichten in hoe Lean Six Sigma is toe te passen in salesorganisaties om grip te krijgen op de salesprocessen en om meer te verkopen met hetzelfde aantal sales medewerkers.

Meer informatie

 

Adviserend verkopen


Nader info volgt.

Meer informatie

Meer weten?

Frank Lieshout

Managing Partner


frank.lieshout@redfoxblue.nl +31 (0)6 81949844