Werken bij RedFoxBlue

Werken bij RedFoxBlue betekent werken bij een snelgroeiend bedrijf met collega’s die allen uitblinken in hun expertise. Onze bedrijfscultuur laat zich het best omschrijven als professioneel, no-nonsense en persoonlijk. Ook bezitten we over een gezonde dosis humor. Tussen al het harde werken door wordt onderling heel wat afgelachen. We denken graag out-of-the-box en niet in hokjes. . De onderlinge lijntjes zijn kort en de samenwerking is open en transparant. Zowel intern, als naar onze klanten toe. Binnen RedFoxBlue hechten we daarnaast veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Buiten dat we regelmatig trainingsdagen organiseren, zijn we ook in het bezit van een NIMA Passe-partout en diverse andere lidmaatschappen van relevante verenigingen. Meer weten? Neem eens contact met ons op voor een gesprek. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe toppers om ons team te versterken!

Vacatures

Sales Management Professional - Interim verkoop directeur - Sales consultant


Dé ultieme uitdaging voor een salesmanagement professional pur-sang. Van fundamentele verandering naar blijvend verkoopsucces  dat is het doel waar iedere RFB’er voor gaat. Als zelfstandig ondernemer binnen de RedFoxBlue partnerorganisatie verwerf, begeleid en voer je opdrachten uit bij opdrachtgevers gericht op dit doel. Dat kan zijn als consultant, coach, implementator, interim manager, change manager of als sales(management) trainer. We bieden de allerbeste randvoorwaarden voor succesvol ondernemen in sales optimalisering.
Ik wil graag meer weten!

Data scientist


Dagelijks helpen wij onze klanten met inzichten uit data om te komen tot een scherpere definitie van doelgroepen, inzet van marketing en sales kanalen en de best passende proposities. Enerzijds door geautomatiseerde voorspellende modellen in onze Intelligence Factory, anderzijds door allerlei specifieke analyses. Vind jij het leuk om nieuwe algoritmes te ontwikkelen en steeds op zoek te gaan naar nieuwe inzichten? Heb je daarbij affiniteit met sales en marketing? En wil je werken voor topbedrijven zoals Unilever en de Persgroep?
Lees dan snel verder!