RedFoxBlue Activiteiten

Bij RedFoxBlue vinden we het belangrijk om kennis met elkaar te delen. Niet enkel intern, maar ook met anderen. Naast dat we vaak aanwezig zijn op evenementen organiseren we ook regelmatig informele kennisdeelsessies over uiteenlopende onderwerpen die betrekking hebben op marketing en sales. Hieronder zie je een aantal mogelijkheden om ons te treffen.

Let op: om de exclusiviteit te waarborgen zijn voor onze kennisdeelsessies slechts beperkte plaatsen beschikbaar. Voorkom teleurstelling en meld je op tijd aan.

 

Bekijk hier de sales bites die je gemist hebt.

 

Sales Bite: Drijfveren als basis voor effectieve teams

Samenwerken begint bij elkaar goed begrijpen. In deze sessie maak je kennis met jezelf en ontdek je hoe je drijfveren verweven zijn in al je activiteiten en hoe je met deze nieuwe inzichten effectiever kunt zijn in de aansturing van je team.
Tijdstip: Thu October 25 08:00 - 10:00
Lokatie: House of Watt, James Wattstraat 73 1097 DL Amsterdam

Effectiviteit van sales verhogen? Dat kan met behulp van lean six sigma!

In deze workshop krijgt u praktische handvatten en inzichten in hoe Lean Six Sigma is toe te passen in uw salesorganisatie om grip te krijgen op uw salesprocessen en onmiddellijk sales resultaten te verbeteren.
Meer informatie
Tijdstip: Thu November 1 15:30 - 17:30
Lokatie: Stationsplein 26 te Amersfoort (pal tegenover het NS station)

Sales Bite: “Succesvol operationeel Key Accountmanagement”

In de Key Accountmanagement workshop van RedFoxBlue bespreken we een aantal onderbouwde onderwerpen die je als Key Accountmanager helpen om grote klanten juist te bedienen.
Tijdstip: Thu November 22 15:00 - 17:30

Sales bite: "Strategisch key accountmanagement"

In de strategische Key Account Management workshop van RedfoxBlue geven wij u op basis van de meest actuele theorie o.a. een aantal onderbouwde inzichten mee dat Key Account Management een eigen strategie behoeft.
Tijdstip: Thu January 24 2019 15:00 - 17:30

Sales bite: "verandermanagement"

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat in de praktijk 70% of meer van alle verandertrajecten mislukken. In deze workshop gaan we o.a in op waarom het mislukt en welke succesfactoren er nodig zijn om het te laten slagen.
Tijdstip: Thu February 28 2019 15:00 - 17:30