Dennis Denissen

  • 06 24 87 89 88
  • dennis.denissen@redfoxblue.nl
"“Adapt to Change”" ()

Dennis Denissen heeft in zijn carrière verschillende functies binnen de B2B sales bekleed; van binnendienst medewerker tot directeur sales & marketing. Van een familiebedrijf tot een 150.000 medewerkers tellende multinational. De kennis en ervaring die hij hier heeft opgedaan wil hij graag toepassen om de verkoop- en marketingafdelingen van bedrijven effectiever en met een nog beter resultaat te laten werken.

Hij is met name gespecialiseerd in sales en marketing management bij bedrijven die technische producten en systemen leveren. Dankzij zijn technische achtergrond is Dennis in staat om het potentieel en de aandachtspunten snel in kaart te brengen. Vervolgens kunnen in samenspraak verbeteringen doorgevoerd worden aan de commerciële Processen en de Data acquisitie, interpretatie en verwerking. Om deze veranderingen langdurig succesvol te maken zullen de Mensen gecoacht en eventueel getraind kunnen worden.

De groeiende impact van internet, social media en data(verkeer) heeft het aankoopproces compleet veranderd. Inkopers hebben het grootste deel van het aankooptraject al online doorlopen vóórdat het eerste contact met een verkoper gelegd is. Dit zorgt voor een verandering in de balans tussen de verkoop- en marketingafdeling, hun werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Dennis kan helpen om dit proces binnen uw bedrijf in te richten, te implementeren en te borgen.

Organisaties die zich het beste aan kunnen passen aan veranderingen, zullen het meest succesvol zijn.