Dick Garritsen

  • 06 53 13 01 99
  • dick.garritsen@redfoxblue.nl

Tijd voor verandering!
Dick Garritsen (1962) heeft na zijn HBO-studie, met als richting commerciële economie, diverse post-HBO opleidingen gericht op financieel- en investmentmanagement afgerond. Hij is ruim 28 jaar werkzaam geweest in deze sector, waarvan de laatste 20 jaar als zelfstandig ondernemer. Zijn roots liggen van oorsprong bij Nationale Nederlanden en ING in ondermeer een aantal leidinggevende functies, om uiteindelijk de overstap te maken naar een eigen adviespraktijk, die ondernemers bijstaat bij het bezit van vermogen.
Regie voeren en meedenkend bij het nemen van beslissingen in beleggings- en investeringsstrategie, (her)financiering, financiële structuur alsook (commerciële) processen. Die als ondernemer, net als zijn opdrachtgevers, het klappen van de zweep kent. Vertrouwen, visie en daadkracht zijn hierin kernwaarden. Het bouwen van succesvolle concepten en (advies)teams zijn Dick als out-of-the-box denker met creatieve oplossingen evenmin vreemd.
Los van een aantal bestuursfuncties, is de hierboven omschreven activiteit inmiddels afgebouwd om zich met de nodige passie te focussen op het begeleiden van organisaties naar blijvend commercieel succes, door data-analyse te koppelen aan procesoptimalisatie en ervaringsgericht leren. Vanzelfsprekend staat hierbij het belang van de opdrachtgever centraal. Resultaatgericht met respect voor menselijke verhoudingen.
Kortom, tijd voor verandering!

Klantencases Dick Garritsen