Dick Garritsen

  • 06 53 13 01 99
  • dick.garritsen@redfoxblue.nl
"Your Attitude determines your Altitude" ()

Dick is een seasoned en charismatische consultant die zijn roots heeft in de financieel- en investmentmanagement-wereld.

Hij heeft in het verleden bij een internationale financiële dienstverlener alsook in zijn langjarige eigen adviespraktijk vele ondernemers succesvol bijgestaan om het bezit van vermogen op een gezonde manier voor ze te laten werken in een ondernemend perspectief. Regie voeren en meedenken bij het nemen van beslissingen in investeringsstrategieën, (her)financiering en financiële structuur, maar altijd met oog voor commerciële kansen.

Een daadkrachtige ondernemer die zijn passie volgt, het klappen van de zweep kent en zijn opdrachtgevers graag meeneemt met vertrouwen en visie om succesvolle transities en commerciële strategieën vorm te geven. Als een sterk analytische out-of-the-box denker met zowel een zware financiële als ook commerciële achtergrond en zijn intrinsieke overtuigen dat het “hart” van de organisatie de kern van de onderneming is, weet Dick succesvolle creatieve commerciële concepten te bouwen en te implementeren.

Zijn passie is het begeleiden van organisaties naar blijvend commercieel succes, door data-analyse te koppelen aan procesoptimalisatie en ervaringsgericht leren, want bij succesvolle ondernemingen zijn de onderdelen mens, middelen & methoden en cultuur altijd in balans.

Resultaatgericht met respect voor menselijke verhoudingen.

Kortom, je verkoopsucces van vandaag geeft je geen garantie voor morgen! Later begint NU.

Klantencases Dick Garritsen