Frank de Roon

  • 06 53 36 37 60
  • frank.de.roon@redfoxblue.nl

Frank de Roon is een professional met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van BtB sales, marketing, project en programma management. Zowel als commercieel directeur, marketingmanager, interim-manager als project/ programmamanager. Sinds begin 2016 is hij partner bij RedFoxBlue. Met zijn enorme drive én scherp oog voor zowel hoofdlijnen als detail weet hij opdrachten altijd succesvol en op tijd te realiseren.

Expertise gebieden

Frank heeft ervaring op gebied van en is beschikbaar voor:

► Project & programma management

► BtB sales & marketing strategie en implementatie

► Optimaliseren van de sales strategie en aanpak via een data gedreven benadering

► Business development projecten

► Integratie en/of reorganisatie projecten

► Product & pricing introducties

► Portfolio analyse & optimalisatie

► Interim management: sales, marketing, project- en programma management

Achtergrond

Frank heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam (drs.) en vervolgopleidingen gedaan bij o.a. INSEAD en de Kopenhagen Business School. Hij heeft 15 jaar gewerkt als marketing manager, commercieel directeur en adviseur / consultant van de raad van bestuur van Wegener en vervolgens Persgroep. In deze laatste rol was hij verantwoordelijk voor omvangrijke (re)organisatieprogramma’s waaronder de integratie van de commerciële organisatie van Wegener en de Persgroep.

Passie

Frank is sportief en wil hierin graag winnen. Hij speelt tennis op hoog niveau en is daarnaast graag actief op de golfbaan. Hij is getrouwd en heeft 3 kinderen.

T 06 53 36 37 60

E frank.de.roon@redfoxblue.nl

Klantencases Frank de Roon