Harald Zeeman

Change management

  • 06 51 133 531
  • harald.zeeman@redfoxblue.nl

Harald Zeeman is een entrepreneur pur sang. Harald startte zijn carrière in 1988. In zijn functie als Director Operations en Chief Of Staff, was Harald verantwoordelijk voor complexe integratie- en optimalisatie programma’s in EMEA & LATAM. Naast M&A-trajecten, creëerde hij blauwdrukken, adviseerde en trainde (sales) management teams.

Harald heeft een jarenlange ervaring in senior management posities bij gerenommeerde internationale (ICT) bedrijven, met name in het succesvol (remote) managen, adviseren en coachen van (sales) teams en partner kanalen. Hij is een resultaat gerichte manager, sterk in het motiveren en coachen van mensen, met focus op zakelijke en persoonlijke groei.

Hij wordt geïnspireerd door verandering. Zijn motto is: Doing It Right and Getting It Done. Zijn kracht ligt in het toepassen van kennis en innovatie, en het uitrollen van eerdere successen. Het is zijn ambitie om meer uit mensen te halen door zijn opgebouwde kennis en kunde over te dragen, en daardoor teams efficiënter en succesvoller te laten werken.

Professionele vaardigheden: Commerciële Creativiteit, Leidinggeven, Resultaatgerichtheid

Specialisatie

Sales Strategie: executie van strategie & visie naar operatie,
Sales Organisatie: inrichting van een High Performance Verkoop Organisatie,
Sales Cultuur: evaluatie en coachen van personeel naar resultaat-optimalisatie,
Markt: kwalitatieve analyse bij klanten, CAB, PAB en nieuwe Product Markt Combinaties

Klantprojecten

International Sales Manager ThunderBYTE, International Channel Manager NetIQ, Director International Operations Micro Focus, Interim Advisor to the board Metastore Group, Interim Advisor to the board Odyssey Hotel Group.