Matthijs Groen

  • 06 53 78 41 14
  • matthijs.groen@redfoxblue.nl

Matthijs is een allround professional met uitgebreide ervaring in uiteenlopende verandertrajecten bij grote en middelgrote bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Hij heeft meerdere projecten geleid en diverse (interim)management functies bekleed in Nederland en Scandinavië.

Gedurende zijn jarenlange ervaring is hij ervan overtuigd geraakt dat het belangrijk is om alle mensen binnen een organisatie actief te betrekken bij de bedrijfsvoering. In grote projecten en veranderingstrajecten is dit zelfs een noodzaak.

Matthijs gelooft dat verandering het meest effectief is en beklijft, als deze gedragen wordt door alle medewerkers en er sprake is van wederzijds vertrouwen en transparantie.

Matthijs is zeer analytisch, doorziet snel complexe situaties en kan deze vertalen naar heldere en inzichtelijke oplossingen. Deze oplossingen komen tot stand na uitgebreide gesprekken met alle betrokkenen. Hij bezit het vermogen om op een ontspannen manier contact te maken op elk niveau, zonder zichzelf op de voorgrond te plaatsen. Hij zal zorgen voor rust en vertrouwen in hectische en dynamische omgevingen.