Michel Radix

  • 06 54 60 52 75
  • michel.radix@redfoxblue.nl

Klanten voor wie Michel werkt, variëren van kennisintensieve tot ‘hard selling’-organisaties. Voor 2001 werkte Michel bij  diverse gerenommeerde organisatieadviesbureaus. Zijn opdrachten voor diverse organisaties richten zich voornamelijk op het begeleiden en invoeren van veranderingstrajecten, strategische positionering en sales performance-optimalisatie.

Michel heeft Bestuurskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Leiden. Daarnaast heeft hij een flink aantal opleidingen gevolgd op het gebied van communicatie en verandermanagement, waaronder Professioneel Begeleiding (NLP Master/Trainer), Transactionele Analyse in Organisaties, Systemisch Werk en gecertificeerd Realdrives/Care & Cure-consultant. Tevens is Michel gecertificeerd om volgens de K&R Negotiation-Methode onderhandelingstrainingen en -adviezen te geven. 

Michel zet zich graag in om mensen en organisaties te laten bewegen naar het gewenste resultaat. Het is prachtig om mensen te laten ervaren hoe het is om optimaal gebruik te maken van hun potentieel om zo te leren denken en handelen vanuit mogelijkheden in plaats van belemmeringen.