Richard Marijnissen

  • 0032-468134521
  • richard.marijnissen@redfoxblue.nl
""There is always room at the top."" ()

Richard Marijnissen – is de afgelopen jaren binnen diverse directieteams verantwoordelijk geweest voor sales, business development en relatiebeheer (>100 FTE) Hij heeft een uitgebreide expertise in de hospitality industrie, commercial real estate, productiebedrijven en grote bouwfirma’s.

De afgelopen jaren heeft Richard vele projecten als Interim Commercieel Directeur en Interim Sales Director uitgevoerd. Als Senior Consultant bij RedFoxBlue wil hij deze stap gaan voortzetten en is partner geworden sinds 2019!

EXPERTISE GEBIEDEN

 Internationale ervaringen in diverse directie en salesfuncties en succesvol geweest in landen als de Verenigde Staten, Midden-Oosten, Afrika en diverse Europese landen.

  • Individuele coaching directieleden of directors.
  • Het opzetten of resetten van bestaande en nieuwe sales-teams, rekruteren ervan en coachen/opleiden.
  • Helpen bij startups, ondersteuning van jonge ondernemers, change management, zoeken naar bedrijfsopvolging en het verkoop klaar maken van uw onderneming kunnen tevens behoren tot de taken van de interim (sales) manager.

ACHTERGROND

Na zijn studie aan de Hotelschool gevolgd door Bedrijfskunde en Belastingrecht, is Richard werkzaam geweest bij KLM waar hij zijn internationale ervaring gestart is. Een overstap na de global verkoop van commercieel vastgoed, is hij uiteindelijk geland in de (gespecialiseerde) bouwsector. De afgelopen 11 jaar heeft Richard commerciële (directie) functies uitgevoerd en grote projecten in binnen en buitenland weten af te sluiten. Richard heeft een uitgebreid internationaal netwerk.

PASSIE

Richard woont al enkele jaren in het bourgondische Antwerpen. Passies zijn naast zijn “normale” werkzaamheden het ondersteunen bij bedrijfsovernames en de aankoop, ontwikkeling en verkoop van vastgoed. In de zeldzame tijd die overblijft is Richard een fan van autosport, een ongekende passie voor auto’s, zijn honden, de hospitality industrie en graag te vinden in zijn tweede home town Barcelona.

Klanten kennen Richard als een ondernemer pur sang en een zeer gedreven positieve man. Een woord is een woord en sales is topsport!