Richard Marijnissen

  • 0032-468134521
  • richard.marijnissen@redfoxblue.nl
""There is always room at the top."" ()

Richard is na zijn opleidingen aan de Hotelschool en Bedrijfskunde, werkzaam geweest in de hospitality industrie, commercial real estate, productiebedrijven en grote bouwfirma’s. Hij is in zijn diverse directie en salesfuncties succesvol geweest in landen als de Verenigde Staten, Midden-Oosten, Afrika en diverse Europese landen. Grenzen houden Richard niet tegen om te pionieren, markten te verkennen en betrouwbare relaties op te bouwen.

Het opzetten of resetten van bestaande en nieuwe sales-teams, rekruteren ervan en coachen/opleiden is waarin hij zich kan onderscheiden. Ook individueel coachen, het tijdelijk ondersteunen, samen voegen van verkoopteams na overname of geheel overnemen van uw verkoopafdeling is aan het hem besteed. Niet enkel de quick wins maar werken naar betrouwbare langdurige relaties.

Richard zal als “interimmanager” of “sales coach” intensief met u samenwerken. U nieuwe inzichten geven en ideeën tot ontwikkeling brengen. Helpen bij startups, ondersteuning van jonge ondernemers, change management, zoeken naar bedrijfsopvolging en het verkoop klaar maken van uw onderneming kunnen tevens behoren tot de taken van de interim (sales) manager.

Richard denkt steeds na over de ontwikkeling van concepten, groei, de toepasbaarheid van trends en creatieve en vernieuwende elementen in uw bedrijf en voor uw salesteam.