Werner Kupers

  • 06 40 15 34 11
  • werner.kupers@redfoxblue.nl
""Er is er altijd een nieuwe kans voor je. Je kunt op elk moment opnieuw beginnen, want wat we 'falen' noemen, is niet het vallen, maar het blijven liggen."" ()

Werner is zijn carrière gestart in de autobranche met als start de IVA in Driebergen. Hierin heeft hij veel ervaring opgedaan in diverse management rollen en de verschillende organisaties. Hij verruilde deze wereld voor de internationale OEM-industrie en hun complexe bedrijfsprocessen waar hij op een innovatieve wijze organisatieonderdelen succesvol transformeerde en opbouwde de laatste twaalf jaar.

Dit in een snel veranderende wereld waar de bedrijven en klanten geconfronteerd worden met nieuwe bewegingen. Dit als een brede veranderkundig commercieel persoon waarbij zijn project-, programma management skills hielpen de verbinding te maken tussen alle disciplines. Waarbij de processen vertaald worden in menselijke maatstaven en meetbare successen behaald zijn en worden. Met een open mind voor mensen en innovatieve ideeën, plus wat zij kunnen betekenen voor de organisaties next step.

Mocht u vrijblijvend hierover willen klankborden om de mogelijkheden voor u te onderzoeken, bij deze bent u uitgenodigd om in gesprek te gaan met RedFoxBlue.