Vacature senior sales professional / salesmanager

Senior Sales Professional die tot de kern kan komen

Wie wij zijn:
“Thrive now, regret nothing later”: Onze slogan, ons geloof, van waaruit we werken. Met Straight-Line Leadership komen we tot de kern achter effectieve en bijzonder productieve levens en ondernemingen en waarom mensen vaak falen in het bereiken van wat voor hen echt belangrijk is. Met krachtige ‘distincties’ die, eenmaal geïmplementeerd, leiden tot een andere kijk op het maken van keuzes, te ondernemen acties en te bereiken resultaat. Straight-Line Leadership is gefocust op het ondersteunen van de bijzonder toegewijde ondernemer, directeur of topsporter, om in zo’n kort mogelijke tijd uitzonderlijke grote resultaten te boeken. Sinds 1986 hebben we het voorrecht om te werken met de meest dynamische en toegewijde ondernemers en organisaties, zowel nationaal als internationaal. Onze cliënten bestaan uit ondernemers, CEO’s, engineers, vastgoed professionals, professionele atleten, professionele acteurs, en meer…

Vanzelfsprekend passen wij binnen ons kleine team Straight-Line Leadership toe: de basis en kern van ons succes.

Wat houdt de functie in?
• Als Senior Salesprofessional ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het netwerk van toegewijde ondernemers die uitzonderlijk succesvol willen worden. Dat betekent dat je vanuit je bestaande en uit te bouwen netwerk de potentials selecteert en bij hen de behoefte creëert om persoonlijk en als ondernemer hun stip aan de horizon binnen handbereik te krijgen. Je aandachtsgebieden: o Bewustwording creëren dat succes geen lange hobbelige weg hoeft te zijn, maar vanuit het gedachtengoed van Straight-Line Leadership snel en effectief bereikt kan worden. o De potentiële deelnemers persoonlijk uitnodigen voor de wekelijks georganiseerde businessevents, waarin zij meegenomen worden naar de 1e stap naar succes o De opvolging verzorgen, zodat de potentiële deelnemers de keuze maken om uitzonderlijk succesvol te worden en gaan deelnemen aan Straight-Line Leadership. • Je werkt in een team met 3 – in functie – gelijkwaardige collega’s. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het vullen van de wekelijkse businessevents, met potentials die voldoen aan de door ons geformuleerde kwalificaties. • Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de conversie van bezoeker naar het StraightLine Leadership lidmaatschap. • Je werkt landelijk, maar zult – vooral de eerste maanden – werken vanuit onze thuisbasis in Echt.

Wat zoeken wij in jou?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent een professional met 5 tot 8 jaar werkervaring, waarin je al bewezen succesvol bent in sales op directieniveau.
  • Je bent gewend om op strategisch niveau te beïnvloeden.
  • Je begrijpt de markt en de uitdagingen waarmee ondernemers worden geconfronteerd.
  • Je onderschrijft het gedachtengoed van Straight-Line Leadership
  • Je vindt het aanboren van nieuwe contacten met oog voor resultaat leuk en uitdagend.
  • Je hebt een uitgebreid netwerk op directieniveau en bent constant bezig dit uit te bouwen en gebruikt daarvoor alle effectieve kanalen
  • Je bent proactief, gedreven, ambitieus, vindingrijk en een verbinder. Vanuit betrokkenheid ben je bereid om in jezelf en in het succes van Straight-Line Leadership te investeren.
  • Je bent een zelfstarter en kickt erop om samen met je collega’s steeds betere prestaties neer te zetten.

Wat bieden wij je?

Een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving waarin jij aan de basis staat van het maken van de essentiële keuze naar uitzonderlijk succes. Bij deze uitdagende functie past vanzelfsprekend een passend, uitdagend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse in deze job? Spreekt deze functie je aan en herken jij jezelf als persoon in het profiel? Maak je interesse kenbaar door je curriculum vitae en een korte bondige motivatie te zenden naar adka.van.osnabrugge@redfoxblue.nl . Wil je meer informatie, neem dan contact op met Adka van Osnabrugge +31 6 512 80 798.