Inside sales ontwikkelaar

Powerman/vrouw die meehelpt bouwen aan het succes van deze Digital Meeting Engineers

Ben jij iemand die deuren opent, kan organiseren, de juiste vragen weet te stellen en begrijpt hoe je de klantvraag vertaalt naar oplossingen? En woon je in de regio Breda? Lees dan gauw verder, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Het bedrijf dat met smart op jou zit te wachten:

Onze opdrachtgever is een adviesorganisatie op het gebied van hybride vergaderingen en levert de audiovisuele oplossingen die daarvoor nodig zijn. Deze slimme audiovisuele oplossingen, maken het mogelijk om makkelijker met elkaar te communiceren en te overleggen, juist in de combinatie van fysieke en online aanwezigheid. Jij zorgt er – in jouw rol als salesontwikkelaar – dus voor dat nieuwe afnemers efficiënter, effectiever en met meer energie samen kunnen werken. Omdat de techniek hen daarin optimaal ondersteunt, kunnen zij zich volledig en zonder frustratie focussen op de inhoud.
De oprichters van dit dynamische en ontwikkelgerichte bedrijf hebben een duidelijk beeld van hun ‘stip aan de horizon’, en hoe ze daar willen komen. Ze zien volop kansen, maar komen handen tekort.
Daarom willen ze het salesteam uitbreiden met een nieuwe collega, zodat ze met volle kracht vooruit kunnen en de kansen die ze in de markt zien, naar zich toe kunnen trekken.
Leuk om te weten is dat dit jonge bedrijf is gevestigd in de regio Breda. Er heerst een ondernemende cultuur, waarin je de vrijheid krijgt om jouw talenten optimaal in te zetten. Dat betekent dus dat men jouw ideeën en energie met open armen ontvangt en je die terug kunt vinden in de manier waarop het bedrijf groeit. De manier waarop men met elkaar en het werk omgaat is erop gericht om dagelijks te leren van elkaars ervaringen, zodat het de volgende dag nòg beter gaat. Verantwoordelijkheid nemen en die krijgen gaan daarbij hand in hand.

Wat ga je doen als inside sales ontwikkelaar?

In de boeiende en uitdagende rol van Inside Sales Ontwikkelaar, begint het succes en groei van onze opdrachtgever bij jou. Jij bent de sleutelfiguur als het gaat om de groei in het aantal klanten èn in de manier waarop de relaties zich verder ontwikkelen in de hoeveelheid omzet die ze gaan doen. Dat doe je o.a. door proactief de – qua omzet – kleinere klantgroepen te bewerken en daarmee de dienstverlening uit te breiden. Maar ook door de leads op te volgen die vanuit Marketing worden aangeleverd. En – natuurlijk – ga je ook prospects uit je eigen netwerk benaderen, waar jij – op basis van jouw kennis en inzichten – kansen ziet. Jij bent dus degene die de deur voor potentiële klanten opent, of hen helpt om de drempel over te stappen naar de showroom. Want de ervaring leert: als men eenmaal gezien heeft wat technisch allemaal mogelijk is om elkaar ‘op afstand’ te ontmoeten, dan is men verkocht.
Je werkt nauw samen met beide directeuren, maar je wordt aangestuurd door de commercieel directeur. Samen met hen zorg je voor de groei van de organisatie. Daarbij werken jullie vanuit het net ontwikkelde marktbewerkingsplan dat steeds verder zal worden aangescherpt op basis van jullie ervaringen.

Steekwoorden waarin jij je moet herkennen zijn:
• Proactief
• Zelfstarter
• Creatief en oplossingsgericht
• Ondernemend
• Ontwikkelbereid

Zo ziet je dag eruit

Jouw focus ligt op het zelfstandig bewerken van je eigen klantgroep. Daarnaast op het prikkelen van de door Marketing aangeleverde nieuwe leads om de volgende stap te zetten in hun klantreis en naar showroom te komen. Als laatste behoort het aanboren van nieuwe klantgroepen tot jouw focusgebied. Jouw activiteiten zijn erop gericht op je klant te helpen een volgende stap te zetten naar een (uitbreiding van de) samenwerking. Daarin ben jij degene die je eigen keuzes maakt in de manier waarop je dat gaat doen, al maakt telefonisch en online contact daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van uit.
Het maken en opvolgen van offertes en het geven van presentaties in de showroom maken ook onderdeel uit van het werk. Zo heb jij echt invloed op de conversie binnen de salesfunnel.

Zo stellen we de nieuwe collega voor

• Mag iemand zijn die minimaal 5 jaar de nodige sporen verdiend heeft, met mooie resultaten binnen commercie, maar niet meer fulltime wil werken. (Full time werken mag natuurlijk ook)
• Vindt het leuk om te helpen bouwen aan een organisatie en zijn/haar kennis en ervaring daarop in te zetten
• Houdt ervan om met klanten op de diverse gespreksniveaus in contact te zijn en hen adviserend te beïnvloeden, zodat de verbindende ‘klik’ ontstaat
• Is creatief in het bedenken van steeds nieuwe invalshoeken en is niet bang om nieuwe dingen op te pakken en uit te proberen
• Is commercieel gedreven, oplossings- en resultaatgericht en communiceert – zowel mondeling als schriftelijk – makkelijk.
• Kan planmatig en gestructureerd werken, van plan naar actie
• Wil graag werken in een omgeving waarin je de vrijheid en ruimte krijgt om eigen keuzes te maken maar wil tegelijk aanspreekbaar zijn op geleverde prestaties.
• Werkt graag zelfstandig maar vindt het tegelijk leuk om samen met de rest van het Salesteam elke dag te leren en te verbeteren

Wat je krijgt van onze opdrachtgever

• Een uitdagende, jonge en dynamische werkomgeving, waarin hard werken en plezier maken centraal staan en waarin je als persoon het verschil kunt maken
• Een prima salaris dat past bij het niveau van de functie en de werkervaring, met een bandbreedte tussen € 40.000 en € 60.000 per jaar, wat afhangt van werkervaring en vak-volwassenheid en het aantal uren dat je werkt. Een aantrekkelijke bonusregeling maakt hier onderdeel van uit.
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
• Alle tools die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen.

Interesse?

Reageer door je motivatiebrief en CV te sturen naar Adka van Osnabrugge van RedFoxBlue Werving en Selectie. Mobiel nummer +31 6 51280798. Email: saleswerving@redfoxblue.nl

Niet exact wat je zoekt? We hebben nog meer vacatures!

Meer weten?

Adka van Osnabrugge

Werving & Selectie specialist


adka.van.osnabrugge@redfoxblue.nl 06 51 28 07 98

Robert Hamminga

Managing Partner RedFoxBlue


robert.hamminga@redfoxblue.nl 06 19 22 87 08