Relatiemanager Beautybranche

Relatiemanager met passie, die meer wil dan alleen ‘scoren’

Onze opdrachtgever richt zich op het in de markt zetten van effectieve en kwalitatief onderscheidende huidproducten voor iedereen die een gezonde huid nastreeft. De doelgroep waar men zich op richt zijn professionals die zich richten op huidverzorging, met name met hun internationaal bekende en succesvolle merk IMAGE skincare.

Met hun onderscheidende marketingconcept ondersteunen en helpen zij de bij hen aangesloten huidprofessionals om succesvol te zijn en hun groeidoelstellingen te halen.

Groei: dat is een van de kernwoorden, waarmee de organisatie te typeren is. Groei in het aantal aangesloten professionals, groei en ontwikkeling van de aangesloten professionals en natuurlijk ook groei en ontwikkeling van de eigen medewerkers.

De organisatie kenmerkt zich door een ‘doeners-mentaliteit’, waarbij men steeds op zoek is naar vernieuwing om zaken nog slimmer en beter aan te pakken. Daarin is de inbreng van iedere teamlid welkom en wordt men gestimuleerd om ‘out of the box’ te denken.

De ambities en het potentieel in de markt zijn groot. Daarom wil men uitbreiding van binnen het salesteam in de functie van relatiemanager.

Samenvatting van de functie: help de huidprofessional groeien!

De collega die men zoekt is in staat om aan de volgende zaken op te pakken:

 • Vanuit jouw verantwoordelijk voor het behouden en vergroten van het rendement van jouw eigen klantgroep in de regio Zuid-Nederland, adviseer en enthousiasmeer je jouw relaties over IMAGE Skincare producten. Als een echte merkambassadeur bouw je al snel een relatie op en weet je altijd te voorzien in de behoefte van je klant.
 • Je stelt jaarplannen op en zorgt ervoor dat je de targets van jouw klanten helpt te realiseren. Hierbij houd je rekening met het partnerprogramma.
 • Dit doe je door je klantgroep intensief te volgen en – te begeleiden; persoonlijk contact met hen te onderhouden en de – vooral telefonisch – met hen gemaakte afspraken op te volgen.
 • Je werkzaamheden voer je vooral vanaf kantoor (of thuis) uit. Per maand leg je ca 4 à 5 keer per maand bezoeken bij de klant zelf af.
 • Natuurlijk zorg je er ook voor dat je alles administratief goed verwerkt en dat de opvolging van het partnerprogramma intern op de goede manier wordt opgevolgd.
 • Verder richt je je op het verzamelen en analyseren van marktinformatie.
 • Hiernaast heb je veelvuldig contact met je collega’s waarbij jullie samen sparren over het behalen van je doelstellingen en hoe jullie kunnen bijdragen aan een succesvolle bouw van het merk IMAGE Skincare.

De persoon die wij voor ogen hebben:

 • Is minimaal 3 jaar werkzaam (geweest) als salesprofessional, met kennis en/of affiniteit in de beautybranche, die het leuk vindt om die kennis te delen met huidprofessionals die in basis liever met hun vak bezig zijn dan met ‘commercie’
 • Heeft werk en/of denkniveau op HBO-bachelor niveau
 • Heeft affiniteit met marketing en marketingcommunicatie
 • Is daadkrachtig, proactief en hands-on en kan ook goed in een team samenwerken
 • Is een sturend en verbindend beïnvloeder, die in staat is om de klant mee te nemen in vernieuwingen die leiden tot – voor hen – betere resultaten
 • Is gedisciplineerd en oplossingsgericht en begrijpt dus dat ook de juiste administratieve afhandeling zorgt voor tevreden klanten

Wat mag je van de opdrachtgever verwachten:

 • Een salaris met een bandbreedte tussen € 39.000 en € 45.000 incl. 8% vakantiegeld. Daarnaast is een bonus op basis van de organisatieprestatie aan het eind van het jaar onderdeel van de arbeidsvoorwaarden.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 32 of 40 uur/week
 • Een uitdagende, flexibele, jonge en inspirerende werkomgeving, die erop gericht is om jouw als mens en in je functie verder te ontwikkelen
 • Een mensgerichte organisatie, die investeert in vitaliteit en activiteiten die de teamspirit en het werkgeluk bevorderen.

Interesse?

Reageer door je motivatiebrief en CV te sturen naar Adka van Osnabrugge van RedFoxBlue Werving en Selectie. Mobiel nummer +31 6 51280798. Email: saleswerving@redfoxblue.nl

Niet exact wat je zoekt? We hebben nog meer vacatures!

Meer weten?

Adka van Osnabrugge

Werving & Selectie specialist


adka.van.osnabrugge@redfoxblue.nl 06 51 28 07 98

Robert Hamminga

Managing Partner RedFoxBlue


robert.hamminga@redfoxblue.nl 06 19 22 87 08