Sales vacatures

vacature sales voor junior, medior en senior functies

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen sales? Dan ben je op de juiste plek. Wij, RedFoxBlue, zijn de nummer één in sales. Vanuit daar helpen wij jou om het bedrijf en de functie te vinden die bij jou past. Naast de salesfuncties die wij aanbieden geven we je ook toegang tot ons kennisnetwerk. Zo blijf je ter aller tijden up-to-date op het gebied van sales.

Sales vacature

Welke sales vacatures zijn er?

Accountmanager New Business – SaaS Bedrijf (junior)

Sales Traineeship – IT Detacheerder (junior)

Business Manager – Technische detachering (medior)

Pre-sales consulent MES/WMS (medior)

Inside salesprofessional met technische affiniteit (medior)

RedFoxBlue verdeeld de vacatures in vier verschillende hoofdcategorieën, namelijk executive, senior, medior en junior.

Vacatures junior sales functies

Accountmanager New Business – SaaS Bedrijf

Onze opdrachtgever is een SaaS bedrijf. De software-oplossing dat dit jonge en innovatieve bedrijf ontwikkeld heeft, helpt vervoerders en bedrijven die hun eigen producten vervoeren en dus beschikken over een (vracht)wagenpark op een heel gebruikersvriendelijke manier om tachograaf-boetes te voorkomen. Vanuit de inzichten die deze SaaS-oplossing biedt, is de klant van onze opdrachtgever in staat om op de rijtijden te sturen en daarmee om veel onnodige uitgaven te voorkomen. Onze opdrachtgever heeft een ambitieuze groeiambitie en is daarom bezig het salesteam uit te breiden met een aantal nieuwe collega’s.

Leuk om te weten is dat dit jonge en hippe bedrijf is gevestigd in het hartje van Amsterdam, met een ondernemende cultuur, waar je de vrijheid krijgt om jouw sales talenten optimaal te ontwikkelen en in te zetten. De manier waarop men met elkaar en het werk omgaat is erop gericht om dagelijks te leren van elkaars ervaringen, zodat het de volgende dag nòg beter gaat.

Samenvatting van de functie

In de boeiende en uitdagende rol van Accountmanager New Business, oefen je direct invloed uit op het verdere succes en groei van onze opdrachtgever. Jij bent degene die ervoor moet zorgen dat het aantal klanten van de opdrachtgever toeneemt. Dat laatste doe je samen met 3 andere collega’s, die – net als jij – vanuit een bewezen succesvolle methodiek hun doelgroepen bewerken. Jij bent degene die kansen ziet en oppakt; jij bent degene die erop kickt om de deal te scoren. Jij bent degene die – vanuit jouw overtuigingskracht, beïnvloedingsvaardigheden en inlevingsvermogen – in staat bent om nieuwe klanten aan onze opdrachtgever te binden. Steekwoorden waarin jij je moet herkennen zijn:

 • Ondernemerschap
 • Gaan voor het resultaat
 • Zelfstarter
 • Sales succes is een keuze,
 • Doener
 • Verbinder

De dagelijkse praktijk van deze functie

Jouw focus ligt op het opbouwen van klantrelaties, die al een eerste interesse getoond hebben in deze SaaS-oplossing en de toegevoegde waarde ervan. Jouw toekomstige klanten zijn vervoerders of bedrijven die hun eigen producten vervoeren en dus beschikken over een (vracht)wagenpark. Vanuit een gedegen marktbewerkingsplan bewerk jij jouw toekomstige klanten zelfstandig. Dit betekent dat alles tussen 1e telefoongesprek en opdracht tot jouw taken behoort, inclusief het maken van offertes en samenwerkingsafspraken. Daarna zorg jij voor een correcte overdracht van de opdracht naar je collega’s die ervoor gaan zorgen dat de oplossing die jij verkocht hebt, in de praktijk gaat werken. Natuurlijk hou je vinger aan de pols, zodat de klant gaat ervaren dat niet alleen de SaaS-oplossing super goed is, maar ook de manier waarop jullie samenwerking vorm krijgt. Want tevreden klanten scoren is het uiteindelijke doel.

De persoon die wij voor ogen hebben:

 • Is commercieel ingesteld en altijd op zoek naar (nieuwe) kansen
 • Voelt zich aangesproken door de uitdaging dat er veel kansen in de markt zijn, die jij kan verzilveren, omdat jij gewoon goed bent in je vak
 • Je hebt minimaal twee jaar recente commerciële werkervaring
 • Je hebt een gezonde dosis lef en je bent niet op je mondje gevallen, dus weet je goed mondeling uit te drukken
 • Je begrijpt en spreekt de taal van jouw gesprekspartners die in het koopproces een verschillende rol en belang hebben, zodat je de ‘klik’ hebt
 • Jij werkt goed zelfstandig, maar vindt het tegelijk leuk om samen met je team goede resultaten te halen en van elkaar te leren

Wat mag je van de opdrachtgever verwachten:

 • Een prima salaris dat past bij het niveau van de functie, aangevuld met een prestatie-afhankelijke, maar stimulerende bonusregeling die met de ontwikkelingen die jij maakt in je functie meegroeit.
 • Een uitdagende, jonge en dynamische werkomgeving, waarin je als persoon het verschil kunt maken
 • Investering in jou als persoon en in jou in jouw functie als accountmanager
 • Alle tools die je nodig hebt om als accountmanager je werk goed te kunnen doen.

Interesse?

Reageer door je motivatiebrief en CV te sturen naar Adka van Osnabrugge van RedFoxBlue Werving en Selectie. Mobiel nummer 06 51280798.

Email: saleswerving@redfoxblue.nl

 

Sales Traineeship – IT Detacheerder

Korte schets van de organisatie

Onze opdrachtgever is een ICT detacheerder die zich richt op moeilijk in te vullen functies. Door te focussen op persoonlijke ontwikkeling en groei van de professionals waarmee ze werken, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot één van de meest succesvolle ICT detacheerders van Nederland. De opdrachtgever kenmerkt zich als een hechte club van ambitieuze en jonge professionals met een groot landelijk netwerk.

Het motto is dan ook: Groot, groter, grootst! Ze willen groeien, samen met jou. Waarom zou je nu een baan nemen die straks niet meer past. Het doel is dan ook samen werken aan jouw carrière en de gestage groei daarvan. Door middel van duidelijke groeipaden weet je precies waar je naar toe kan groeien en wat je hiervoor moet doen. Collegialiteit en persoonlijke ontwikkeling staan hoog in het vaandel.

Samenvatting van de deze functie

In het Sales Traineeship staat jouw groei centraal! Jij moet ervoor zorgen dat je je eigen business opbouwt. Binnen no-time leer jij de kneepjes van het vak. Na de eerste maand ben je verantwoordelijk voor je eigen business. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de nieuwe klanten. Jij bent degene die kansen ziet en oppakt; jij bent degene die erop kickt om de deal te scoren. Jij bent degene die – vanuit jouw overtuigingskracht, beïnvloedingsvaardigheden en inlevingsvermogen – in staat bent om nieuwe klanten aan onze opdrachtgever te binden. Steekwoorden waarin jij je moet herkennen zijn:

 • Ondernemerschap
 • Gaat door tot het werk klaar is
 • Het glas is altijd halfvol
 • Doorzettingsvermogen
 • Kansen zien en die willen verzilveren

De dagelijkse praktijk van de functie 

Jouw ochtend als Sales trainee bestaat uit het reageren op een inbox vol aanvragen en offerte reacties. Je zoekt online naar vacatures die openstaan bij andere bedrijven om deze bedrijven te benaderen. Welke bedrijven kun jij met jouw sales skills verder helpen en hoe? Je bent continu bezig met het opbouwen van een relatie, zowel telefonisch als op afspraak. Je doet wat nodig is om je resultaten te halen! Aan het eind van de dag kijk je met collega’s terug op de dag, om van die ervaring te leren wat nog beter kan. En als je nog zin hebt kan je nog even sporten in de gym.

De persoon die wij voor ogen hebben

 • Is commercieel ingesteld en altijd op zoek naar (nieuwe) kansen
 • Voelt zich aangesproken door de uitdaging dat er veel kansen in de markt zijn, die jij kan verzilveren, omdat jij gewoon goed bent in je vak
 • Je hebt minimaal twee jaar commerciële ervaring of je wilt het sales-vak vanaf de basis leren
 • Je hebt een gezonde dosis lef en je bent niet op je mondje gevallen, dus je weet je goed mondeling uit te drukken
 • Je begrijpt en spreekt de taal van jouw gesprekspartners die in het koopproces een verschillende rol en belang hebben, zodat je de ‘klik’ hebt
 • Jij werkt goed zelfstandig, maar vindt het tegelijk leuk om samen met je team goede resultaten te halen en van elkaar te leren

Wat mag je van de opdrachtgever verwachten

 • Een startsalaris tussen de € 2.000,- en € 2.500,- per maand
 • Aantrekkelijke bonusregeling
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitgebreid aanbod van training om jezelf constant te ontwikkelen
 • Een duidelijk en ambitieus doorgroeipad
 • And last but not least: een uitdagende, jonge en dynamische werkomgeving, waarin je als persoon het verschil kunt maken

Interesse?

Dus je zoekt een gaaf traineeship, met veel verantwoordelijkheden en jij bent een commercieel talent. Zoek niet langer en solliciteer direct. Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog wat vragen hebt. Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Reageer door je motivatiebrief en CV te mailen of contact op te nemen met één van onze consultants, Adka of Boris.
Mail: saleswerving@redfoxblue.nl
Adka: 06 51 28 07 98
Boris: 06 58 73 13 52

Open sollicitatie

Zit jouw ideale vacature er (nog) niet tussen? Stuur je CV en motivatie naar saleswerving@redfoxblue.nl en we houden je op de hoogte als we een mooie vacature voor je hebben.

 

Vacatures medior salesfuncties

Business Manager – Technische detachering

Onze opdrachtgever is een ambitieuze en snelgroeiende hightech engineering en consulting organisatie. De van oorsprong Franse, maar inmiddels Europees opererende detacheerder van ingenieurs en IT-specialisten richt zich op het ontwerpen en implementeren van vernieuwende systemen ten behoeve van grootschalige industriële projecten. Het kantoor in NL is gevestigd in Eindhoven, maar de ambitie is om meerdere locaties in Nederland te openen. Het bedrijf kenmerkt zich door een ‘can-do’ mentaliteit, waarin verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen en ‘aanspreekbaarheid op resultaten’ een daaruit volgende vanzelfsprekendheid is. Tegelijk is men erop gericht om elkaar succesvol te maken en te ondersteunen, daar waar nodig is.

Samenvatting van de functie

In de boeiende en uitdagende rol van Business Manager ben je zelf verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten, te zorgen dat je daarvoor de consultants werft die nodig zijn èn je zorgt er – als hun werkgever – voor dat jouw team van consultants zich ‘happy’ voelt bij MCA en zich daaraan wil verbinden, zodat je ze blijvend kunt inzetten op de diverse projecten. Dit betekent dat je zowel op het gebied van sales, van recruitment als op het gebied van people-manager je sporen moet verdienen.

Als Business Manager werk je nauw samen met jouw Senior Business Unit Manager, die jou, samen met een aantal van de andere Business Managers, zal coachen in je dagelijkse werk en helpen ontwikkelen naar de volgende stap in je carrière. Steekwoorden waarin jij je moet herkennen zijn:

 • Ondernemerschap
 • Gaan voor het resultaat
 • Zelfstarter
 • Verantwoordelijkheid willen krijgen en nemen
 • Succes is een keuze
 • Verbindend beïnvloeder

De dagelijkse praktijk van deze functie

Jouw focus ligt op het opbouwen van je eigen business unit. Vanuit het door jou geschreven aanvalsplan, ga je jouw focusmarkt bewerken, nieuwe klanten aan je portefeuille toevoegen, de gekwalificeerde mensen zoeken die binnen de projecten kunnen worden ingezet en dit team van consultants managen en ontwikkelen. Een waanzinnig veelzijdige en daarmee uitdagende functie dus, waarin je veel kanten van jouw kwaliteiten kunt laten zien.

De persoon die wij voor ogen hebben:

 • Heeft – op senior niveau – minimaal 2 jaar commerciële werkervaring, het liefst binnen de recruitmentbranche of binnen de uitzendbranche
 • Heeft daarnaast een technische opleiding op minimaal Hbo-niveau, of een commerciële opleiding op Hbo-niveau, gecombineerd met werkervaring binnen het technische segment
 • Spreekt – gezien de te bewerken klantportefeuille – vloeiend Nederlands en Engels
 • Voelt zich aangesproken door de uitdaging dat er veel kansen in de markt zijn, die verzilverd kunnen worden. Omdat hij of zij gewoon goed is in het vak
 • Heeft een gezonde dosis lef en energie en is niet bang om nieuwe dingen op te pakken en uit te proberen
 • Begrijpt en spreekt de taal van de gesprekspartners (zoals projectmanagers, productieleiders, directies) die in het koopproces een verschillende rol en belang hebben, zodat de verbindende ‘klik’ ontstaat
 • Werkt graag zelfstandig aan de eigen portefeuille, maar vindt het tegelijk inspirerend en belangrijk om van collega’s te leren en zichzelf verder te ontwikkelen.

Wat mag je van de opdrachtgever verwachten:

 • Een prima salaris dat past bij het niveau van de functie en de werkervaring, met een start-indicatie tussen € 2500 en € 3500 per maand aangevuld met een prestatie-afhankelijke, maar stimulerende bonusregeling die met de ontwikkelingen die jij maakt in je functie meegroeit.
 • Een uitdagende, jonge, dynamische en internationale werkomgeving, waarin je als persoon het verschil kunt maken
 • Investering in jou als persoon en in jou in jouw functie als Business Manager
 • Alle tools die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen.

Interesse?

Reageer door je motivatiebrief en CV te sturen naar Adka van Osnabrugge van RedFoxBlue Werving en Selectie. Mobiel nummer 06 51280798. Email: saleswerving@redfoxblue.nl

Open sollicitatie

Zit jouw ideale vacature er (nog) niet tussen? Stuur je CV en motivatie naar saleswerving@redfoxblue.nl en we houden je op de hoogte als we een mooie vacature voor je hebben.

Vacatures senior salesfuncties

Open sollicitatie

Zit jouw ideale vacature er (nog) niet tussen? Stuur je CV en motivatie naar saleswerving@redfoxblue.nl en we houden je op de hoogte als we een mooie vacature voor je hebben.

Vacatures executive functies

Open sollicitatie

Zit jouw ideale vacature er (nog) niet tussen? Stuur je CV en motivatie naar saleswerving@redfoxblue.nl en we houden je op de hoogte als we een mooie vacature voor je hebben.

Meer weten?